Over ons

Vercity realiseert woonprojecten op maat van mens en buurt. Eigenlijk zijn we meer groeiontwikkelaar dan projectontwikkelaar. We richten ons op studenten, starters, koppels en singles, gezinnen, senioren en zorgbehoevenden die beter willen wonen, leven en verder groeien.

Vercity kiest enkel voor duurzame projecten waar we zelf volledig achter staan. We vinden het cruciaal dat we er zelf graag zouden wonen, in investeren, studeren, werken of een zaak opstarten. Met elk project helpen we zo een diversiteit aan mensen een diversiteit aan plannen uit te voeren op maat van de belangrijke groeimomenten in hun leven. En dat leven speelt zich ook af in de ruime buurt rondom ieder project. Daarom zorgen wij ervoor dat onze projecten niet alleen mooi passen in de omgeving, we wensen ook een vernieuwende dynamiek in de omliggende samenleving op te wekken. Zo voorzien we ruimte voor kantoren, retail, horeca of vrije beroepen in onze projecten indien dit de buurt kan doen meegroeien.

Elk project huist in een van onze projectfamilies, die elk inspelen op hun eigen woonbehoeften en wensen, op maat van jouw smaak, budget en levensfase. Deze diversiteit aan onze projectfamilies vind je ook terug in ons team en onze manier van werken. Vercity bestaat uit doorgewinterde vastgoedspecialisten met samen meer dan 60 jaar ervaring in projectontwikkeling, –aanneming en –bouw, geruggensteund door solide financiële partners.

 

INVESTEREN IN EEN VAN ONZE PROJECTEN?

Hebt u interesse om te investeren in vastgoed? Bij ons kan dit op verschillende manieren.

Wilt u beleggen in vastgoed? Onze duurzame projecten op gedegen locaties zijn een slimme en veilige investering. U realiseert met een gerust hart een beter rendenement op uw spaargeld.

Wilt u graag investeren in de ontwikkeling van een vastgoedproject op uw bouwgrond, maar beschikt u niet over de nodige ervaring of expertise? Dan kan u als financiële investeerder participeren in de ontwikkeling van één van onze projecten. Zo laat u uw investeringen nog beter renderen.

Neem hier contact met ons op voor meer informatie.

 

SAMENWERKEN AAN EEN PROJECT?
 
Hebt u een grond of pand te koop waarop mogelijk een vastgoedproject kan gerealiseerd worden? Neem dan hier contact met ons op, wij zoeken dit graag verder voor u uit.

Na een eerste kennismaking en onderzoek van uw gronden of panden leggen wij u de verschillende mogelijkheden voor. Deze voorstudie wordt gevolgd door een samenwerkings- of verkoopsovereenkomst, rekening houdend met wat u precies wenst. Zo'n samenwerking kan vele gedaanten aannemen en is steeds op maat. Wilt u verder mee investeren in de toekomstige ontwikkeling van het project? Ook hiervoor kunnen we formules uitwerken. Een groot voordeel aan het samenwerken met Vercity is dat we niet gebonden zijn aan vaste aannemers en steeds op zoek gaan naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Een lage overhead zorgt ervoor dat we een hogere grondwaardering kunnen bieden.

 

Waar zijn wij specifiek naar op zoek?

  • braakliggende of bouwrijpe percelen
  • te renoveren of af te breken fabriekspanden en kantoren
  • bestaande verkavelingen
  • gronden en gebouwen die uitbreidingsmogelijkheden bieden

 
Wat bieden wij?

  • De opmaak van een volledig en gefundeerd dossier, in samenspraak met onze architecten. De optimale projectmogelijkheden bespreken wij met de gemeente of stad.
  • We zorgen tussentijds voor een vlotte, snelle en correcte communicatie.
  • We respecteren de vooropgestelde termijnen en afspraken.
  • We zijn voorstander van verantwoord ondernemen, met respect voor mens, natuur en directe omgeving.
  • We verkiezen een spontane, creatieve en moderne manier van samenwerken en we trachten onze projecten ook zo op de kaart te zetten.

 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan
Vercity logo