Stucity logo

 Wie graag middenin het leven staat, woont ook graag middenin het bruisende stadscentrum. Dat dit op een erg aangename manier kan, bewijst MidCity.

Vercity home placeholder image

Van brandweerkazerne naar oase van rust in de binnenstad

In alle rust in het bruisende centrum van Antwerpen wonen? Dat is het beste van twee werelden combineren, iets waar we bij Vercity sterk in zijn. Het recent gerenoveerde Huys van Portugael biedt niet enkel onderdak aan 53 studenten, maar heeft aan de voorzijde ook een volledig afgescheiden gebouw met woningen, lofts en penthouses die uitkijken op een mooie groene binnentuin van 540 m2. Dankzij de ondergrondse parkeergarage zijn parkeerproblemen verleden tijd!

Contacteer ons

Wij willen hier niet meer weg.

Vercity home placeholder image

Historisch wonen in het centrum

"Het is een verademing om een projectontwikkelaar tegen te komen die waarde hecht aan de historische eigenheid van het gebouw én de buurt waarin het project gelegen is."

Vercity home placeholder image

Uitzicht op groen in het centrum!

"We vielen voor het uitzicht vanuit onze loft, maar ook de rest van de woonst had al snel ons hart gestolen. Vercity verkoopt geen stapel stenen, maar knappe projecten met een ziel, en daar waren wij nu net naar op zoek!"

De buurt

Wonen in de historische stadskern van Antwerpen is gegeerd. Rustig wonen in diezelfde buurt is voor velen de ultieme droom. Het Huys van Portugael ligt vlak bij de winkels van de Meir, de restaurantjes rond de Grote Markt en de terrasjes van de Groenplaats. Musea, bioscopen, cafés en alle troeven van de koekenstad binnen handbereik.

Maar je kan er ook in je eigen cocon kruipen, van je riante terras en keuken genieten en je leefruimte enkel delen met de mensen die je lief zijn.

Contacteer ons
  • Scholen
  • Winkels
  • Musea, kunst & cultuur
  • Parken & sport

Contacteer mij

Contacteer ons

Amerikalei 15, 2000 Antwerpen

hello@vercity.be03 237 77 23
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan
Vercity logo