Stucity logo

Stadsmens of niet, iedereen is gebaat met groen in zijn buurt. Wil je in een uitgesproken groene omgeving of parkgebied wonen, maar geen compromissen maken op gebied van stijl? Vertrouw dan op ParkCity.

Vercity home placeholder image
historiek historiek historiek historiek historiek

Stijlvol stedelijk wonen in het groen

Park Spoor Noord staat ondertussen al in menig top 3 van leukste Antwerpse plekjes. Het is niet enkel een aantrekkelijke buurt om te wonen, ook de rest van Antwerpen vindt haar weg naar de uitgestrekte groene velden in het noorden van de stad. De oude graansilo uit 1886 in het hart van Park Spoor Noord werd volledig gerenoveerd en omgevormd tot een prachtig gebouw van 8 verdiepingen, waarin 15 moderne lofts huizen die de industriële charmes van de silo wisten te bewaren. De nieuwe bewoners kunnen dagelijks genieten van het park, het bruisende Eilandje en de panoramische zichten over de stad. De lofts variëren van 58 tot 225 m2, en de afwerking werd door de kopers zelf bepaald. Het historische koetshuis naast ons project Silowet stond jarenlang leeg, maar dankzij onze grondige renovatie kon de Cargo Zomerbar er deze zomer haar activiteiten in uitbreiden onder de naam Little Butcher’s Summer Grill. In 2016 opent er een permanente horecazaak. Op de bovenverdieping konden kunstenaars hun ding doen.

Contacteer ons

De buurt

De wijk rond Park Spoor Noord is aan een snelle opmars bezig. Op een boogscheut van het centrum kun je hier toch volledig tot rust komen, in een groen gebied waar bij mooi weer iedereen gezellig samenkomt om iets te drinken of te genieten van een picknick of een barbecue. Het park herbergt ook diverse sportterreinen, een sporthal, een skateboardpiste, een campus en wandel- en looproutes. Aan de andere kant van het park ligt het Eilandje, met het prestigieuze MAS (Museum aan de Stroom) en tal van fijne restaurantjes. Voor eindeloos shopplezier sta je snel op de Meir of de rest van de binnenstad.

Contacteer ons
  • Scholen
  • Winkels
  • Musea, kunst & cultuur
  • Parken & sport

Contacteer mij

Contacteer ons

Amerikalei 15, 2000 Antwerpen

hello@vercity.be03 237 77 23
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan
Vercity logo