Stucity logo

 Wie graag middenin het leven staat, woont ook graag middenin het bruisende stadscentrum. Dat dit op een erg aangename manier kan, bewijst MidCity.

historiek historiek historiek historiek historiek historiek historiek

De wereld aan je voeten

Zoveel meer dan een appartement

Naast de gelijkvloerse handelsruimte en de kantoren op de eerste verdieping zijn er in totaal dertien één-slaapkamer appartementen voorzien en twee high-end penthouses met respectievelijk twee en drie slaapkamers, inclusief ruime privéterrassen. De comfortabele, hedendaagse en kleinere appartementen zijn aantrekkelijk voor investeerders, alleenstaanden en jonge koppels. De twee penthouses verleiden eerder mensen die graag stijlvol en centraal in Brussel willen wonen. Ondergronds zijn private kelders beschikbaar en is er ruimte voor een huisvuillokaal en een gemeenschappelijke fietsenstalling.

Meer informatie: www.rueroyale33.be

Contacteer ons

De buurt

Gelegen in het historische hart van Brussel bevindt Rue Royale 33 zich in goed gezelschap. Op wandelafstand liggen onder meer De Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België met hun indrukwekkende collecties, de antiekzaken van De Zavel, de Grote Markt die als een van de mooiste pleinen ter wereld beschouwd wordt en verschillende Europese Instituten. Het Parlement vind je om de hoek, het Warandepark met het Koninklijk Paleis aan de overkant en in de aanpalende straten gezellige Brusselse cafés, leuke restaurantjes en winkels. Het is ook een buurt in beweging. Zowel voor Brusselaars, expats als toeristen vormt deze wijk een ideale uitvalsbasis voor het leven in en rond de stad. Je bevindt je op 2 minuten wandelen van de metro, 500 meter van het Centraal Station, 7 minuten rijden van de E40 en slechts 12 km van de luchthaven. In Rue Royale 33 ligt de wereld aan je voeten!

Contacteer ons
  • Scholen
  • Winkels
  • Musea, kunst & cultuur
  • Parken & sport
  • Eten & drinken

Contacteer mij

Contacteer ons

Amerikalei 15, 2000 Antwerpen

hello@vercity.be03 237 77 23
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan
Vercity logo