Stucity logo

 Wie graag middenin het leven staat, woont ook graag middenin het bruisende stadscentrum. Dat dit op een erg aangename manier kan, bewijst MidCity.

Vercity home placeholder image
historiek historiek historiek historiek

Van kantoorgebouw naar hippe hotspot op het Zuid. Laatste 4 appartementen - oplevering eind juni 2019

Alle appartementen van SOMETHING SOUTH beantwoorden aan de nieuwbouwnormen, waarbij het bestaande kantoorgebouw in de Verlatstraat volledig gestript wordt.

De hoge afwerkingsgraad zal u zeker bekoren. De bovenste verdieping(en) hebben zelfs superieure kwaliteitsnormen, zoals het hoogste akoestisch comfort.

Bij VERCITY zetten we in op uw leefcomfort: fijnstof wordt gefilterd voor een gezond binnenklimaat, een goede thermische isolatie (EPC-scores tussen E20 en E65). Ook parkeerproblemen zijn verleden tijd dankzij de ondergrondse parking.

Volg de laatste ontwikkelingen op www.somethingsouth.be.

Contacteer ons

DE BUURT

Welkom op het Zuid in Antwerpen! Deze trendy woonwijk telt tal van architecturale pareltjes die een stadswandeling de moeite maken. Van het Nieuwe Justitiepaleis over de hippe bars op de Leopold De Waelplaats, het kloppende hart van de wijk, tot de hoog aangeschreven restaurants aan de Waalse en Vlaamse kaai: op ‘t Zuid is er steeds iets nieuw te ontdekken. Deze wijk vormt dan ook de ideale uitvalsbasis voor levensgenieters.

Het stadsbestuur van Antwerpen zet zich ten volle in om zowel cultuur en recreatie als het dagelijkse wonen, winkelen en werken verder te verbeteren. De meest ambitieuze ontwikkeling vormt ongetwijfeld de aanleg van de Gedempte Zuiderdokken. De stad voorziet hier een omvangrijk stadspark, dat een langgerekte groene oase zal worden in het hart van het Zuid. Het nieuwe park “Dok Zuid” zal met zijn 9 ha groenruimte onder meer een tuin, een grasweide, waterpartijen en ruimte voor evenementen huisvesten. Weldra vormt ook deze nieuwe hotspot uw kalender!

Contacteer ons
  • Scholen
  • Winkels
  • Musea, kunst & cultuur
  • Parken & sport
  • Eten & drinken

Contacteer mij

Contacteer ons

Amerikalei 15, 2000 Antwerpen

hello@vercity.be03 237 77 23
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan
Vercity logo