Stucity logo

StuCity biedt functionele en smaakvolle woonmogelijkheden voor studenten en jonge starters. Mensen aan het begin van hun woonloopbaan, die de stad nog moeten ontdekken en volop kunnen groeien.

Vercity home placeholder image
historiek historiek historiek historiek historiek historiek historiek historiek

Van brandweerkazerne naar oase van rust in de binnenstad

De oude brandweerkazerne aan Kipdorp werd omgevormd tot een studentencomplex met 45 mooi afgewerkte studentenkamers en 8 studio’s, met meer dan 300 m2 gezamenlijke ruimte. In het achterste gedeelte werden nog eens een aantal trendy lofs en stadswoningen voor koppels en jonge gezinnen verwezenlijkt. Als student zit je in een fonkelnieuw kot of studio, vlakbij alle campussen en het centrum van Antwerpen.

Als ouder kies je voor een veilige verblijfplaats en een gunstige belegging voor je kroost. En als investeerder kan je rekenen op een zeer aantrekkelijk rendement.

Contacteer ons

Elke ouder hoopt dat zijn kind op kot niet alleen veilig, maar ook gelukkig is.

Vercity home placeholder image

Ouders getuigen

"Wij hebben nog geen seconde spijt gehad van onze aankoop van een studentenkot in het project Huys van Portugael. We zijn 100% gerust dat onze dochter in een proper en veilig gebouw zit, omringd door fijne medestudenten. Wanneer ze afgestudeerd is, kunnen we het kot verder verhuren en betaalt het zichzelf terug!"

Vercity home placeholder image

Veilig én sociaal

De site wordt ook veilig afgesloten. Enkel wie een badge heeft, kan zich toegang verschaffen. Naast de mooie kamer of studio kan uw kind genieten van de gezamenlijke keuken en de gezellige onmoetingsruimte waar samen studeren en amuseren centraal staan. Sociaal contact verzekerd. Eenzaam zal uw telg zich niet voelen in Huys van Portugael.

De buurt

Studenten zoeken naar een kot in de buurt van hun campus, cafés en winkels. In de studentenbuurt zijn er echter veel koten en panden die hun beste tijd gehad hebben.

Met een project als het Huys van Portugael wouden we zowel een historische site opwaarderen als inspelen op de nood naar kwalitatieve huisvesting voor studenten. Met de gezellig ingerichte gemeenschappelijke ruimtes hopen we de studenten dichter bij elkaar te brengen, zodat ze ten volle van hun studententijd kunnen genieten.

Contacteer ons
  • Scholen
  • Winkels
  • Musea, kunst & cultuur
  • Parken & sport

Contacteer mij

Contacteer ons

Amerikalei 15, 2000 Antwerpen

hello@vercity.be03 237 77 23
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan
Vercity logo